OD LJUBAVI DO HOBIJA

LJUBAV PREMA PSIMA PRERASLA JE U HOBI – UZGAJANJE PASA

Pse uzgajamo iz hobija. Volimo ih, volimo pratiti njihov rast, razvoj i napredak. Neki postanu pravi šampioni, osvajaju nagrade i pehare, neki su vječne lijenčine, ali svi su naši ljubimci, sve ih jednako volimo.

Zbog toga nam je izuzetno važna kvaliteta hrane kojom ih hranimo.

U moru brendova hrane za pse prisutnih na tržištu naši psi sami su izabrali hranu koja im najbolje odgovara, od koje su najbolje napredovali. Brendove koji imaju široki raspon funkcionalnih svojstava hrane, dovoljan da zadovolji potrebe svih naših pasa.

HRANA ZA PSE – FUNKCIONALNA SVOJSTVA ZA SVE POTREBE

Od štenaca, do odraslih aktivnih pasa u naponu snage, neki su i osjetljivi, skloni alergijama, nekima je potrebna dodatna energija da bi mogli uspješno odraditi treninge i natjecanja, imamo i seniore koji imaju drugačije potrebe, neki su samo ljubimci, jednom do dvaputa godišnje imamo i legla, a ženke u toj fazi života imaju posebne potrebe za nutrijentima.

SUHA HRANA, MESNE KONZERVE, DODACI PREHRANI

Različite dobi, različite životne navike, različite potrebe, sve ih je trebalo zadovoljiti. Dr. Clauders i Champ dog food izbor su naših pasa. Suha hrana, konzerve, i dodaci prehrani, zadovoljavaju sve njihove potrebe, u svakoj životnoj dobi.

PAPICA SHOP
OD HOBIJA DO POSLOVNOG PROJEKTA 

HOBI JE POSTAO POSLOVNI PROJEKT

Odgoj, treninzi, natjecanja, izložbe, svakodnevna briga o psima pružaju nam veliko zadovoljstvo. Boravak u prirodi, putovanja, upoznavanje ljubitelja pasa, razmjena iskustava, donosi opuštanje od svakodnevnih obaveza.

Od hobija za opuštanje od posla, radi potreba za velikom količinom kvalitetne hrane za pse, nastao je novi projekt – Papica i ovaj web shop.

DR.CLAUDER`S I CHAMP – PRAVI IZBOR

Sve te njuške trebalo je kvalitetno nahraniti. Dr.Clauders i Champ pokazali su se kao odličan izbor. Prijatelji i uzgajivači pasa koje poznajemo pokazali su interes za hranom kojom hranimo naše pse. Tako je sve krenulo. Prepoznali su kvalitetu, Dr. Clauder`s i Champ opravdali su njihova očekivanja. Broj zadovoljnih korisnika iz dana u dan neprestano raste, što uzgajivača, što vlasnika pasa ljubimaca.

HRANOM NA SHOPU HRANIMO NAŠE PSE

Nas posebno veseli što smo uspjeli stvoriti priliku da podijelimo sa vama naše dobro iskustvo, jer sve što se nalazi u našem shopu, isprobali smo, i koristimo za naše pse. Kao i ljudi, i psi imaju različite ukuse i potrebe za hranom. Tako postoji hrana koja odgovara vašem psu, i koja mu ne odgovara. To ovisi o više faktora.

Uz svaki artikl stoji opis prema kojem možete izabrati hranu za svog psa. Ukoliko to nije dovoljno, ne ustručavajte se, nazovite, pošaljite poruku, mail, rado smo na raspolaganju za sva vaša pitanja.

PAPICA SHOP
PONOS, LJUBAV, RAZONODA ALI I VELIKA OBAVEZA

UZGAJIVAČNICA PRINZLINE

Ovo su neki od naših ljubimaca, koji čine Prinzline, našu uzgajivačnicu, bez kojih naš život ne bi bio potpun. Zahtijevaju puno brige i rada, ali daju bezuvjetnu ljubav, privrženost, radost i sreću.
 
Oni su naši ljubimci, naši četveronožni prijatelji. Svaki je drugačiji, svoj, poseban. A sve ih volimo jednako, od zaigranih štenaca, odraslih šampiona i ljenčina, do smirenih seniora.