KUPNJA

Prilikom registracije polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se mogla izvršiti registracija za korištenje webshopa. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom.
Vaši podaci potrebni su nam kako bi poduzeće Ami trade d.o.o. potpuno i sigurno provelo postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu.
Na kraju postupka prijave nudi se mogućnost primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl.
Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja.
Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke Ami trade d.o.o. i Vas kao našeg korisnika.


UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe isporučujemo po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.
Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vašu adresu, Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom. Račun šaljemo u paket-pismu ili naknadno poštanskom službom.
Ami trade d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

PODRŠKA

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas obratite nam se elektroničkom poštom na: info@papica.eu
Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku!
Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana na telefon: + 385 (0)91 9044 288 (ponedjeljak – petak od 9:00 do 16:00 sati).

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

(1) Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

(2) U slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

(3) Ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

(4) Ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe.

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Roba se može vratiti (o svom trošku) u roku 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj ambalaži i na adresu poduzeća Ami trade d.o.o., Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac. Zamjena robe isključuje robu koja je korištena. Kod zamjene robe treba biti priložen original račun.


OBAVIJESTI O PAPICA.EU WEB TRGOVINI

Ami trade d.o.o. svakodnevno obnavlja i provjerava podatke na svojim web stranicama. Ami trade d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U nekim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Ami trade d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o drugim mogućnostima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Ami trade d.o.o.
Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac

+ 385 (0)91 9044 288

info@papica.eu

Uvjeti, rok i postupak ostvarivanja prava na jednostrani raskid ugovora

 1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora. Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (Ami trade d.o.o., Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac) ili elektroničkom poštom: info@papica.eu, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana sklapanja ugovora (izdavanja računa). Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.
  „Obrazac za jednostrani raskid ugovora“: Link za preuzimanje.
 2. Povrat uplaćenog iznosa. Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.
 3. Povrat robe. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama na adresu: Ami trade  d.o.o., Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac.
 4. Troškovi povrata robe. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.
 5. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
 6. Pisani prigovor. Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N.41./2014.) možete poslati putem pošte na adresu Ami trade d.o.o., Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac, ili na e-mail adresu: info@papica.eu. Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog. Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. Ukoliko prihvaćate uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja. Ami trade d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.
 7. Odgovornost za materijalne nedostatke. 
  Materijalni nedostaci za koje prodavatelj odgovara
  Članak 400. Zakonau o obvenim odnosima
  (1) Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato.
  (2) Prodavatelj odgovara i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.
  (3) Podrazumijeva se da je nedostatak koji se pojavio u roku od šest mjeseci od prijelaza rizika postojao u vrijeme prijelaza rizika,
  osim ako prodavatelj ne dokaže suprotno ili suprotno proizlazi iz naravi stvari ili naravi nedostatka.
  (4) Ne odgovara se za neznatan materijalni nedostatak.